onsdag den 28. august 2013

Jagten på de perfekte LCHF-pandekager


Ligesom mange andre LCHF-bloggere (fornemmer jeg), er vi også på jagt efter den perfekte LCHF-pandekage. Fordi det bare er drøn-nemt og drøn-lækkert som både dessert, morgenmad og mellemmåltid. Denne opskrift på tynde pandekager fandt vi her - på en absolut anbefalelsesværdig LCHF-blog.

Til 6 pandekager:
150 g philadelphia
4 æg
2 spsk sødning - vi brugte alm. sukrin
Vaniljepulver efter smag - vi brugte nok omkring 1 lille tsk
Rigeligt smør til at stege i

Bland ingredienserne og steg de tynde pandekager i rigeligt smør ved middel varme.


De første, vi lavede, gik i stykker - pandekagemassen hænger ikke heeelt ligeså godt sammen som i almindelige pandekager, så giv dem lidt ekstra tid på panden, før du forsøger at vende dem.

Smagen til gengæld - Av det var godt! De minder rigtig meget om almindelige dessertpandekager. De var tilpas søde og tilpas sprøde. Alt i alt - super lækre.


Vi spiste dem med flødeskum og friske blåbær på. Vi var dog enige om, at de også skal prøves med LCHF-vaniljeis engang :)

4 kommentarer:

  1. Lyder lækkert, men skal der slet ikke "mel" i?
    Venligst Karen

    SvarSlet
    Svar
    1. Hej Karen. Niks, de er helt melfri - også for nøddemel. Så det er perfekt til allergikere og lchf :)

      Slet
  2. Hej, er det bare helt almenligt smør i bruger?

    SvarSlet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...