torsdag den 29. august 2013

LCHF: Kylling fyldt med hvidløgsost og oliven





I aften stod den på sprød kylling med lækkert fyld af hvidløgsost og oliven. Fyldet sørger for, at kyllingen ikke bliver tør - og samtidig får det rettens fedtprocent i vejret.

Vi brugte:
4 kyllingebryster
1 bæger hvidløgsost
1/2 glas sorte oliven
1 pakke lufttørret skinke
Salt og peber

Tænd ovnen på 175 grader varmluft.
Skær kyllingebrysterne op som "sommerfugle":




Smør godt med hvidløgsost ud på den ene side.
Skær oliven i halve og læg dem ovenpå.
Saml "sommerfuglene", krydr med salt og peber og pak dem ind i skinke.




Læg dem i et ovnfad, tilsæt en smule vand i bunden og bag dem i en halv time.

Vi spiste dem med en salat af agurk, tomat, feta, oliven og løg - alt sammen skåret i små tern.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...