søndag den 25. august 2013

LCHF: Rosmarinkylling i svampesauce


I aften har vi spist lækker rosmarinkylling i en svampesauce med bacon og fløde. Det er nemt og lækkert.

Til fire personer:
800 g kylling - vi brugte inderfileter, men man kan også bare strimle almindelige kyllingebryststykker
1 pakke bacon i tern
2 løg skåret i tern
3 fed hvidløg, hakket eller presset
500 g champignon skåret i tynde skiver
3-5 dl fløde
Rosmarin
Smør til stegning

Start med at stege kyllingen i rigeligt smør. Krydr med salt, peber og rigeligt rosmarin.
Fjern kyllingen fra panden.
Steg bacon i et par minutter. Tilsæt løg og hvidløg. Steg til løgene begynder at blive gyldne.
Svits champignonerne med et par minutter.
Tilsæt fløde - det koger meget op, så hold godt øje med det. Lad det koge, til konsistensen bliver tyk og cremet.
Læg kyllingen i saucen og lad det varme op et minuts tid.

Vi serverede det med kogt broccoli og ovnbagte tomater med hvidløgsstykker i og rosmarin drysset over.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...