tirsdag den 17. september 2013

LCHF: Fetafyldt svinemørbrad i baconwrap


Vi havde gæster i lørdags, så der blev serveret LCHF-mad af fineste karakter - og selvom de ikke spiser LCHF selv, var de meget begejstrede for maden. Vi lavede to stk svinemørbrad til fire personer - og efter en fysisk aktiv dag var det helt passende.

Vi brugte:
2 stk svinemørbrad
1 bøtte feta
4 fed hvidløg
1,5 pakke bacon
Frisk mynte og basilikum (kan udelades)
Salt og peber

Flæk svinemørbradene på langs - ligesom et hotdogbrød.
Pres hvidløg og spred det ud inde i mørbradene.
Fordel godt med feta i hver.
Herefter tilføjede vi frisk basilikum i den ene og frisk mynte i den anden. Det sidste var lidt et forsøg - men vi blev positivt overraskede, for det var faktisk den med mynten, der smagte bedst.
Rul hver mørbrad ind i godt med bacon.
Giv det 30 minutter i ovnen ved 175 grader varmluft.

Vi serverede det med bagte rodfrugter, en blandet salat og hjemmelavet creme fraiche dressing.

Senere på aftenen blev der serveret hjemmelavet LCHF-chokolademousse - det var dælme også et hit!

Follow on Bloglovin

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...