onsdag den 18. september 2013

LCHF-forret med rå tun


I aften blev det til endnu en hverdags-forret - det får os altid til at føle, at dagen er lidt ekstra fin ;) Her er det rå tun i marinade med en grøn salat til.

Vi brugte:
2 små tunfileter (optøet, men som har været frosset i mindst 24 timer)
1 lille rødløg
3-4 spsk soya
3-4 spsk saft fra lime (citron kan også gå, vi havde bare lige lime)
1/4 frisk chili
Salt og peber
2 tomater

Skær tun og løg ud i små tern.
Bland Soya, limesaft, chili, salt og peber.
Læg tun og løg i marinaden og smid på køl mindst en time.
Ved servering: Skær tomaterne i små tern og bland dem med tun-løg-blandingen.
Server med en grøn salat - gerne med rucola - vendt i lidt olivenolie og limesaft.

Follow on Bloglovin

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...