søndag den 15. september 2013

LCHF-æggesalat i avokado-skål


Denne æggesalat er god og mættende - og så smager den fantastisk. Vi laver den tit til morgenmad eller frokost. 

Vi bruger: 
8 æg
1/2-1 dl mayonnaise
1/2-1 dl creme fraiche
Salt, peber, karry og purløg

Kog æggene til de er hårdkogte.
Pil æggene og skær dem ud i små tern.
Bland mayonnaise, creme fraiche og godt med klippet purløg. Smag til med en lille smule karry, salt og peber. 
Vend æggene i blandingen.

Vi spiser det tit serveret i halve avokadoer - det smager godt sammen, og man får også godt med mættende fedt fra dem.

Som morgenmad serveret med ovnsprøde parmaskinke og osteskiver - mmm!

Follow on Bloglovin

3 kommentarer:

  1. Ser rigtigt lækker ud, vil jeg prøve til morgenmad i morgen :)

    SvarSlet
  2. hvor meget må man spise af det egentlig?

    SvarSlet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...