søndag den 22. september 2013

LCHF-gulerodsboller


Vi har bagt gulerodsboller a la hende her - en anden LCHF-blog, som varmt kan anbefales. Vi har dog ændret opskriften lidt, så den rammer den smag, vi gerne vil have.

Til 9 boller:
100 g mandler (eller samme mængde mandelmel)
1,5 alm. gulerod eller 1 stor
2 æg
2 spsk hørfrø
2 spsk chiafrø
1 spsk fiberhusk
1 dl vand
1/2 tsk salt
15 g smeltet smør
2 spsk solsikkekerner
2 spsk græskarkerner

Mandlerne males til mel.
Skræl gulerødder og riv dem på den fine side af rivejernet.
Bland alle ingredienser godt sammen - dejen skal være lidt våd.
Læg dejen med en ske i 9 boller på en bagepapirsklædt rist.
Bag 20 min ved 180 grader. Vend bollerne og bag dem yderligere 10 min.

Follow on Bloglovin

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...