lørdag den 21. september 2013

LCHF-lakseruller med philadelphia-fyld


Mange af de retter, vi laver, er variationer af ikke-LCHF-retter. Fx denne her - før LCHF lavede Jennifer ofte lakseruller af tortillas, røget laks, philadelphia og rucola. De her er præcis det samme - bare uden tortillas. De smager lækkert, er hurtige at lave og et hit, når der er gæster på besøg.

Som forret til 4:
1 pk røget laks i skiver
1 pk philadelphia
Friske krydderurter - en blanding af dild og purløg er vores favoritter
Salt og peber
1 pk rucola
1 lime og lidt cherrytomater til pynt

Læg lakseskiverne enkeltvis på et skærebræt.
Bland philadelphia med krydderurter, salt og peber. Smag til.
Smør et godt lag philadelphia ud på hver skive laks.
Fordel et tyndt lag rucola ovenpå.
Rul lakseskiverne sammen.
Skær dem i to og anret med rucola, tomater og lime.

Follow on Bloglovin

2 kommentarer:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...