onsdag den 11. september 2013

LCHF: Nakkekotelet bagt med gedeost


I aften har vi bagt nakkekoteletter i ovnen med et godt lag gedeost ovenpå. Det er simpelt og smager fantastisk.

Vi brugte:
4 nakkekoteletter
200 g gedeosterulle
2 peberfrugter
2 løg
2 gulerødder
2 pastinakker
Olie, salt og peber

Vi skrællede grøntsagerne og skar dem ud i stænger. Fordelte dem i et ovnfad og vendte dem i godt med olie, salt og peber. De røg i ovnen ved 175 grader i 20 minutter.
Imens krydrede vi nakkekoteletterne med salt og peber. Vi skar gedeosten i tynde skiver, som vi lagde ovenpå koteletterne.
Da de 20 minutter var gået, lagde vi nakkekoteletterne ovenpå rodfrugterne. Herefter fik det hele 30 minutter i ovnen.


Det høje fedtindhold i nakkekoteletter gør, at de stadig er saftige og lækre efter en halv time i ovnen uden væde over.

Follow on Bloglovin

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...