fredag den 13. september 2013

LCHF-ostefyldte steaks med SKØN rødbedemos



Vi plejer at lave maden sammen, men i aften har Christoffer været alene i køkkenet, fordi Jennifer har arbejdet. Det kom der denne skønne ret ud af. Oksesteaksene blev fyldt med philadelphia, tomater og hvidløg og serveret med den blødeste, lækreste rødbedemos - klart en af de bedste (og visuelt flotteste) grøntsagsmose vi har fået! 

Rodfrugter indeholder dog en del kulhydrater, så hvis man spiser LCHF for at tabe sig, skal man ikke spise for meget af sådan en mos som denne. Den er dog også spækket med smør, så fedt får man rigeligt af. 

Til steaksene:
4 steaks
1/2 bøtte philadelphia
2 spsk tranebær - hakket i små stykker
2 fed presset hvidløg
1-2 pakker bacon
Salt, peber og smør til at stege i

Skær steaksene næsten helt over på tværs - altså som om du skærer en bolle næsten helt over. 
Bland philadelphia med hakket tranebær, presset hvidløg, salt og peber. Smør det i steaksene.
Vikl bacon om hver steak. Steg dem, til baconen er sprød og kødet er tilpas.

Til rødbedemos: 
1 kg rødbeder
200 g smør
Salt og peber

Skræl rødbederne og kog dem, til de er helt møre - vores var skåret i små stykker og fik 20 minutter.
Blend dem med smør.
Smag evt. til med salt og peber - vi spiste vores uden, og det smagte helt fantastisk!

Som tilbehør fik vi en salat med rucola, tomater og ristede pinjekerner.


Follow on Bloglovin

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...