mandag den 2. september 2013

Sprøde LCHF-Hawaii-koteletter med blomkåls-"ris"

I aften blev det til sprøde Hawaii-koteletter - dvs. koteletter med ananas og ost. Vi bagte dem i fløde på en bund af karryporrer og med smørstegte champignoner på toppen - masser af smag (og masser af fedt! :) )

Vi brugte:
2 porrer
4 koteletter
1/2 dåse ananasskiver
1/2 pakke champignoner
2,5 dl fløde
Revet ost (vi rev en rest flødehavarti)
Smør til stegning
Salt, peber og karry

Skær porrerne i tynde skiver og steg dem med karry og smør.
Læg dem i bunden af et ovnfad.
Brun koteletterne lidt på hver side i samme pande - evt med mere smør.
Læg dem ovenpå porrerne og læg en skive ananas på hver.
Skær champignon i skiver og steg dem i smør.
Fordel dem ovenpå ananasskiverne.
Hæld fløden ved og riv ost henover.
Bag det hele i 25 min, 175 grader varmluft.

Vi servede det med blomkåls-"ris". Det er et blomkålshoved revet på den grove side og kogt i to minutter (man kan også bare hælde kogt vand over og lade det stå lidt med låg over, så bliver det bare lidt mere råt).

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...