tirsdag den 8. oktober 2013

Bearnaisedip - en kold LCHF-bearnaise



Hvis nogle skulle være i tvivl, så sætter vi tit pris på, at noget kan laves hurtigt - og samtidig være lækkert, selvfølgelig :) Det er denne dip et ret godt eksempel på. Den er lynhurtig at smække sammen, men pifter maden meget op med dens lækre smag.

Vi brugte:
2,5 dl creme fraiche
1-1,5 spsk bearnaise essens (smag dig frem)
1-2 spsk estragon (frisk, hvis du kan få det - det kunne vi ikke, så det blev en tørret version)
Salt og peber

Bland det hele og smag det til.

Simpelt og lækkert :) Vi spiste det til hakkebøffer viklet i bacon serveret med bløde løg, bønnefritter og lidt kogte ærter.

Follow on Bloglovin

3 kommentarer:

  1. Hvor lækkert! Hvor køber I bearnaiseessens henne (og tørret estragon for den sags skyld?) :)

    SvarSlet
  2. Tak :) Både essens og tørret estragon står ved krydderihylderne i de fleste større supermarkeder - inkl. fx Rema 1000 og Fakta. Bearnaiseessens er en gul væske i en lille flaske. Den tørrede estragon, vi bruger, er bare sådan et Santa Maria-glas med blåt låg.

    SvarSlet
    Svar
    1. Tusind tak! Troede faktisk, essensen var sådan en specialvare, så er glad for, den er nem at få fat i :)

      Slet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...