onsdag den 16. oktober 2013

"Farmor-kylling" LCHF-style


Som navnet antyder, er "Farmor-kylling" selvfølgelig en farmor-inspireret opskrift. Det er Jennifers farmor, der tit laver den. Normalt indeholder retten kartofler - dem har vi erstattet med selleri. Voila, (ikke-striks)-LCHF.

Vi brugte:
6 kyllingelår
1 knoldselleri
5 gulerødder
2 porrer
1 bk champignon
Olie, salt og peber

Skær grøntsagerne i grove tern.
Bland dem i et ovnfad, hæld godt med olie over, 1 centimeter vand i bunden og krydr med salt og peber.
Læg kyllingelårene ovenpå grøntsagerne - så trækker grøntsagerne nemlig den saft, der løber fra kyllingen :)
Pensl kyllingen med æg eller olie og krydr med salt og peber.
Sæt i ovnen 45 minutter ved 175 grader.

Her har vi serveret den med en tomatsalat med avokado, løg og feta.

Follow on Bloglovin

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...