mandag den 14. oktober 2013

Græsk LCHF-lasagne


Det her er lidt en "tøm-køleskabet"-ret, hvor de fleste grøntsager kan bruges. Vi havde gulerødder, champignon og peberfrugt liggende - så det blev det, der røg i lasagnen. Sammen med feta, sorte oliven og godt med krydderier blev det en lækker græsk sag.

Vi brugte:
500 gram hakket oksekød
1 løg
3 fed hvidløg
1 ds tomatpure
3 gulerødder
1 peberfrugt
1/2 bk champignoner
Salt, peber, oregano og basilikum
En sjat fløde

1 pk feta i blok
1 glas sorte oliven uden sten
1 aubergine
1 squash
Godt med revet ost

Steg hakket løg og presset hvidløg i smør eller olie.
Tilsæt oksekød, salt, peber, oregano og basilikum og steg kødet brunt.
Tilsæt tomatpure.
Riv gulerødder, peberfrugt og champignoner fint og put dem i kødblandingen.
Tilsæt lidt væske - vi brugte fløde.
Lad retten simre i ca. 10 minutter.
Smag til.

Skær både fetaost, squash og aubergine i tynde skiver.
Riv ost til topping.

Læg lasagnen sammen med et lag squash i bunden, kødsauce, oliven, et lag fetaost, aubergine, kødsauce, oliven, squash og til sidst godt med ost (selvfølgelig evt. flere lag).

Follow on Bloglovin

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...