mandag den 21. oktober 2013

LCHF-gullasch


Gullasch - så bliver det næsten ikke mere efterårsperfekt :)

Vi brugte:
600 gram oksekød i tern - gerne med masser af fedtkant
1 løg
2 fed hvidløg
1 lille ds tomatpure
1 ds flåede tomater
1/2 knoldselleri
4 gulerødder
1 rød peberfrugt
Smør, salt, peber og 3 spsk paprika
Evt. lidt fløde
Creme fraiche til servering

Hak løg og hvidløg fint.
Steg det i smør.
Tilsæt oksekød i tern, paprika, salt og peber.
Når kødet er brunet, tilsæt tomatpure og flåede tomater.
Skær selleri, gulerødder og peberfrugter i tern.
Put grøntsagerne i gullaschen og tilsæt vand, så retten er dækket.
Lad det koge i en times tid - gerne mere, hvis du har tid til det.
Tilsæt evt. lidt fløde til sidst.
Smag til og server med en stor klat creme fraiche.

Follow on Bloglovin

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...