onsdag den 9. oktober 2013

LCHF-hvidkålssalat


Vi synes, det kan være lidt svært at få et helt hvidkålshoved brugt. Efter en gang coleslaw og noget flødestegt/-stuvet hvidkål begynder der at være lidt længere imellem kreativiteten. Men heldigvis har Jennifers veninde Camilla introduceret denne lækre salat, som er helt perfekt til LCHF'ere. Det lyder simpelt (og det er det sådan set også), men det smager helt fantastisk godt. Ingredienserne komplimenterer bare hinanden. Prøv det :)

Vi brugte:
Ca. 1/3 stort hvidkålshoved
1 pakke feta-ost
1 bundt persille
1/2 dl olivenolie
Salt og peber

Snit hvidkålet fint - jo finere, desto lækrere.
Skær fetaosten i tern.
Hak persillen fint.
Bland alle ingredienserne sammen, og smag til med salt og peber.

I dag har vi spist salaten til stegt medisterpølse og en blomkålsmos lavet ved at blende et helt kogt blomkål med 200 g smør. Mums!

Follow on Bloglovin

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...