torsdag den 24. oktober 2013

LCHF-kyllingelasagne


Aftensmaden i går stod på lækker kyllingelasagne. Nem at lave og super lækker og mættende.

Vi brugte:
500 g kylling - skåret i tern
1 løg
2 fed hvidløg
1 ds tomatpure
2 gulerødder - revet fint
1 ds kokosfløde - dvs. den hårde del af indholdet i en dåse kokosmælk, der lige har stået på køl et par timer. Det kan også erstattes af lidt almindelig fløde.
2 squash
4 friske tomater
En god gang revet ost

Hak løg og hvidløg og steg dem hurtigt.
Tilsæt kyllingekød i tern, salt og peber.
Når ternene er blevet stegt lidt på alle sider, tilsættes tomatpure, revne gulerødder og kokosfløde.
Smag til med salt, peber og gerne frisk basilikum, hvis du har.
Lad simre, mens du skærer squash i tynde, lange skiver - det er nemmest på et mandolinjern, men kan også sagtens gøres uden. Jo tyndere, desto bedre. Skær også tomaterne i skiver.
Læg et lag squash i bunden af et ovnfad. Fortsæt med et lag kylling, et lag tomater, et lag squash - så kylling, tomater og squash igen. Slut af med et lag kylling øverst og drys godt med revet ost henover.
En halv times tid i ovnen ved 175 grader, så er der serveret.

Vi spiste den med en grøn salat og hjemmelavet creme fraiche dressing med purløg.

Follow on Bloglovin

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...