onsdag den 2. oktober 2013

LCHF-kyllingepakker bagt med masser af ost og grønt


Efteråret indbyder til ovnmad, som er let og hurtig at lave, synes vi. Det er så rart, når det hele bare passer sig selv inde i ovnen, mens man kan få udnyttet de få lyse timer. I aften er den stået på kyllingepakker med philadelphia og grøntsager.

Vi brugte: 
4 kyllingebryst
1 pk philadelphia
Friske krydderurter (eller tørrede, hvis du ikke har frisk. Vi brugte basilikum denne gang)
1 løg
4 fed hvidløg
1/2 bakke champignoner og 1/2 bakke cherrytomater - det havde vi lige i køleskabet. Andet grønt kan også sagtens bruges

Skær løg, hvidløg og champignon i skiver og fordel dem i midten af fire stykker stanniol. 
Læg kyllingebryst ovenpå. 
Bland philadelphia med krydderurter, salt og peber og smør et godt lag på hvert kyllingebryst.
Top med 4-5 cherrytomater på hvert bryst. 
Saml stanniolen om indholdet, sæt dem i et ovnfad og bag dem 30 minutter ved 175 grader. 


Vi serverede dem med en creme fraiche dip og bønnefritter - grønne bønner vendt i olie, salt og peber, som også fik en halv time i ovnen.

Follow on Bloglovin

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...