tirsdag den 15. oktober 2013

LCHF-schnitzel Cordon Bleu


Her er et bud på endnu en klassisk ret, som sagtens kan laves på LCHF-manér. Denne gang en schnitzel cordon bleu - det vil sige en paneret schnitzel fyldt med skinke og ost. Det blev både sprødt og lækkert - helt perfekt!

Vi brugte:
4 schnitzler (alternativ andet svinekød, man kan banke ud - fx koteletter)
8 skiver kogt skinke
8 skiver ost (vi havde havarti, så det blev den)
2 æg
Ca. 3 dl mandelmel
Salt, peber og rigeligt smør
Tandstikker af træ

Læg schnitzlerne fladt ud.
Dæk den ene ende af dem med en skive skinke, to skiver ost og skinke igen.
Fold kødet sammen over fyldet. Vi brugte tandstikker til at holde det sammen.
Pisk ægget med en gaffel i en dyb tallerken.
Bland mandelmel med salt og peber.
Paner kødet ved først at vende dem i æg, derefter melblandingen. Vi valgte at lave dobbeltpanering for at gøre dem ekstra sprøde - det er bare at vende i æg og mel en gang til.
Steg dem i rigeligt smør ved middel varme. De skal have lidt tid, så kødet bliver gennemstegt, og osten smelter.

Vi spiste dem med blomkålsmos og lidt kogte ærter.

Follow on Bloglovin

Vores indlæg kan indeholde links til produkter fra LCHFbutikken, hvor vi får kommission, hvis du køber noget. Vi linker kun til produkter, vi selv bruger og er tilfredse med.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...