lørdag den 19. oktober 2013

Luksus-LCHF-æggekage til langsomme morgener


Måske er det kun os, der synes, der er lidt luksus over en æggekage med en masse lækkert fyld. Det skyldes nok bare, at det tager lidt længere tid at lave, end vi synes, vi har i hverdagene. Derfor er det ofte en weekend-morgenmad.

Indholdet kan selvfølgelig varieres alt efter lyst og indhold i køleskabet. Til denne her brugte vi:
6 æg
1/2 dl fløde
1/4 squash
2 tomater
10 cm tynd chorizopølse
1 pk serranoskinke
1 håndfuld revet ost
Salt, peber og basilikum

Pisk æg, fløde, salt og peber sammen med en gaffel.
Skær squash og tomater i små tern - chorizo og skinke i tynde skiver.
Smelt smør ved middel varme i en pande, som kan tåle at komme i ovnen (alternativt en pande med låg til).
Hæld æggeblandingen i panden.
Drys kød, grøntsager og ost ned i æggeblandingen.
Stil panden i ovnen, 175 grader i cirka en halv time.

Server med frisk basilikum drysset over.

Follow on Bloglovin

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...