søndag den 20. oktober 2013

Svensk LCHF-franskbrød


Vi har haft Christoffers far og hans kæreste på besøg, og de havde bagt et par stykker af dette skønne brød til os. Der er godt nok kruskakli i - hvilket, som vi forstår det, svarer lidt til det danske havreklid. Men det er så lidt pr. brød, at vi synes, det er okay som liberal LCHF.

Til 1 brød:
4 æg
1/2 dl fløde
25 g smør
4 spsk hytteost
3 dl mandelmel
1 dl hakkede/malede hørfrø
1,5 dl kruskakli
1 tsk bagepulver
1/2 dl græskarkerner
1/2 dl solsikkefrø
1 tsk salt

Pisk æggene luftige.
Rør fløden i.
Smelt smør og hytteost og hæld det i blandingen.
Bland de tørre ingredienser og rør det i dejen.
Klæd en rugbrødsform med bagepapir.
Hæld dejen i og bag i 30 minutter ved 175 grader.

Follow on Bloglovin

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...