søndag den 10. november 2013

LCHF-blomkålssuppe med bacondrys


Jennifers mor er god til at lave LCHF-mad, når vi kommer på besøg. I går aftes serverede hun denne cremede blomkålssuppe fyldt med bacon, ost og fløde. Det smagte super lækkert!

Til en stor portion suppe:
750 g bacon i tern
4 løg
3 porrer
1/2 liter vand
1 blomkål
1/2 liter fløde
250 g revet ost
1 pk Philadelphia
Salt og friskkværnet peber

Steg bacon i en suppegryde. Tag det op, når det er sprødt.
Skær løg og porrer i store tern. Steg det i baconfedtet.
Tilsæt vand og kog op.
Skær blomkål ud i buketter, og put dem i suppen. Tilsæt evt. mere vand - grøntsagerne skal være dækket.
Lad suppen koge, til blomkålen er færdigkogt.
Blend suppen helt fint.
Tilsæt fløde, revet ost og Philadelphia.
Lad suppen koge op. Smag til med salt og friskkværnet peber.

Server med en god skefuld bacon i.

Follow on Bloglovin

4 kommentarer:

  1. Hejsa, det ser godt nok lækkert ud! Jeg skal lave den på fredag og ville lige høre: Er der nok til fire personer til hovedret?

    SvarSlet
    Svar
    1. Mange tak :) Og ja, det vil vi mene, at der er. Du kan evt. lave ostechips til som knasende tilbehør for at være helt sikker - de mætter også meget. Det er super nemt: http://lchfhverdag.blogspot.dk/2013/09/lchf-nachos-med-hjemmelavet-guacamole.html God fornøjelse! :)

      Slet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...