onsdag den 6. november 2013

LCHF-carbonara - eller Lowcarbonara


Carbonara er noget af det lækreste, vi ved - og selvom det også smagte rart, dengang det blev spist med spaghetti, så smager det bare endnu skønnere som LCHF-version med squash til! Cremet og lækkert - og med både bacon og ost er der intet at klage over!

Vi brugte:
1 løg
2 fed hvidløg
2 pakker bacon
1/2 pakke champignon
3 æggeblommer
100-150 gram fintrevet parmasan
Friskkværnet peber
2 squash revet i tynde strimler

Hak løg og hvidløg fint og svits det i smør i en dyb pande.
Skær bacon i strimler og steg det med.
Skær champignon i tynde skiver.
Når baconen har fået lidt farve, tilsættes champignon.
Lad stege, til baconen er sprød.
Bland æggeblommer med parmasan og friskkværnet peber.
Tag panden af varmen og rør æg- og osteblandingen i - det skal røres godt sammen.

Server over den revne squash (evt. kogt i 2 min, hvis du bedst kan lide det - vi spiser squashen rå).

Vi spiste det med en tomatsalat med lækker feta til.

Follow on Bloglovin

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...