mandag den 4. november 2013

LCHF-morgenmad med græsk yoghurt eller creme fraiche


Bare et lille mandags-kvæk: Jeg synes godt, det kan være lidt trivielt med æg, æg og atter æg til morgenmad. Derfor veksler jeg lidt med ind imellem at spise græsk yoghurt eller creme fraiche - gerne blandet med lidt fløde - med forskellig topping.

Her har jeg toppet med en rest dåse-ananas fra vores indiske aften skåret i små tern, lidt valnødder brækket i små stykker og et godt drys kokosmel.

En anden favorit er lidt frosne bær, som lige for tyve sekunder i mikroovnen. Med topping af hakkede mandler og et drys kanel.

Og ellers er der jo altid lakrids-lækkerheden - den er altså også god som morgenmad! (Hvornår er den ikke god??? Bare prøv den! ;) )

Follow on Bloglovin

2 kommentarer:

  1. Jeg har lige opdaget jeres blog her og ser meget frem til, at prøve nogle af retterne. Er begejstret for det arbejde I har lagt i det... tak takker for det :-)

    Vh Tonny

    SvarSlet
    Svar
    1. Hej Tonny. Tusind tak for den fine besked - det betyder rigtig meget :) Håber, du kan lide opskrifterne! Venligst, Jennifer

      Slet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...