lørdag den 30. november 2013

LCHF-tapas inspiration

Til Jennifers fødselsdag havde vi gæster til spisning og fest. Vi havde valgt at servere tapas, hvor stort set det hele var LCHF.

Det var en rigtig dejlig aften, hvor tiden fløj afsted - desværre så meget, at vi helt glemte at tage billeder af alle de mange tapasretter. Derfor må I tænke jer til, hvordan retterne har set ud, og nøjes med lidt inspiration til LCHF-tapas.

Vi serverede følgende LCHF-tapas: 
- Oopsies (små LCHF-fladbrød, som vi nok skal dele opskrift på en anden god gang) smidt i ovnen med pesto og ost på
LCHF-minipizzaer med forskelligt fyld
- Cocktailpølser bagt med bacon om
- Kæmperejer stegt i godt med smør og hvidløg
- Asparges bagt med bacon om
- Græske minifrikadeller (lavet af en opskrift som svarer meget til farsbrødet)
- Champignon stegt i smør og hvidløg
- Hummus - både almindelig og med tomatpure
- Squashskiver bagt med mozzarella på
- Spyd med kylling marineret i soya, citronsaft, ingefær og lidt chili
- Honningmelon med parmaskinke viklet om (liberal LCHF)
- Forskellige pølser, oste og pateer fra lokal delikatesseforretning
- Små skåle med pesto, oliven, creme fraiche dressing, peanuts og soltørrede tomater
- Cherrytomater og agurk- og gulerodsstænger

Håber, I kan bruge inspirationen trods billedmanglen. Nyd weekenden!

Follow on Bloglovin

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...