tirsdag den 12. november 2013

LCHF: Tyrkisk Haydari-dressing


Denne dressing er nem at lave - og så smager den bare fantastisk! Den er god til det meste - vi bruger den særligt til svinekød, kylling og fisk.

Man kan også lave den som en tykkere dip, fx til grøntsagsstænger, hvor man bager peberfrugterne først - opskriften på den skal vi nok dele en anden gang :)

Til en skålfuld dressing:
150 g feta i blok
2 tomater (eller 1 stor)
1 rød peber
3 spsk persille
1 fed hvidløg
Salt og peber
2 spsk græsk yoghurt

Blend det hele. Tilsæt evt. sambal oelek eller frisk chili.

Follow on Bloglovin

2 kommentarer:

  1. Øj, jeg er tosset med haydari! Glæder mig til jeres opskrift på den 'tykke' version - det er nemlig min favorit! :D

    SvarSlet
    Svar
    1. Også min - vi skal nok lave den SNART, så der kan komme opskrift :) Vh Jennifer

      Slet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...