mandag den 18. november 2013

LCHF: Varm rødbedesalat med feta og rosmarin


Lynhurtig og rigtig lækkert tilbehør, som passer særligt godt til svinekød og oksekød. Vi spiste den til en omgang LCHF-brændende kærlighed - mere om den i morgen! :)

Vi brugte:
750 g rødbeder
1 bøtte fed feta i tern
4 kviste frisk rosmarin (kan erstattes af tørret - brug et par spsk)
1/2 dl olivenolie
Salt og peber

Skær rødbederne i tern på størrelse med fetaen.
Hak rosmarin fint.
Bland alle ingredienser i et ovnfad. Bag ca. 45 minutter ved 175 grader.
Server varm (men den er også god kold dagen efter ;) )

Bemærk at rødbeder hører til den mere liberale LCHF, da de gror under jorden og har et lidt højere kulhydratindhold end ovenjords-grøntsager. Vi spiser dog ikke LCHF for at tabe os, så derfor spiser vi ind imellem rodfrugter.


Follow on Bloglovin

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...