fredag den 15. november 2013

Mellemøstligt krydrede LCHF-frikadeller


Egentlig har mellemøsten og svinefars jo ikke som sådan det store med hinanden at gøre normalt. Men mellemøstlige krydderier smager alligevel fantastisk i frikadeller. De her er lavet med inspiration fra falafler.

V brugte:
1 kg hakket svinekød
4 fed presset hvidløg
2 små løg, hakket fint
2 spsk koriander
2 spsk spidskommen
3 æg
Et bundt persille, hakket fint
Salt og peber
2 spsk citronsaft
Et lille drys chili

Rør det hele godt sammen, form til frikadeller og steg i olie.

Vi spiste det med grøntsagsstænger og tomat-hummus.


Follow on Bloglovin

2 kommentarer:

  1. Altså, når du skriver svinefars - er det så bare hakket svin, eller har du gjort noget med det ? Ser lækkert ud :-)

    SvarSlet
    Svar
    1. Hej Grete. Med svinefars mener vi bare hakket svinekød - det er da vist lige gået en smule for stærkt med indlægget :)

      Slet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...