torsdag den 16. januar 2014

LCHF: Koteletter bagt med blomkålsris, grønt og fløde


Det er måske lidt svært at se det, men billedet viser en ualmindeligt nem og velsmagende ret, som passer perfekt til vinter og kulde. Koteletter på en bund af blomkålsris og toppet med cremet flødesovs, bacon og champignoner - mums!

Vi brugte:
4 koteletter (gerne nakkekoteletter, det bliver mest saftigt)
1 blomkål
1 pakke bacontern
1 løg
1/2 bakke champignon
1/2 liter fløde
Smør, salt og peber

Riv blomkålen fint og fordel det i et ovnfad.
Krydr koteletterne og brun dem kort i smør. Læg dem på blomkålsrisene.
Hak løget og steg det med baconen, til baconen bliver sprød. Læg det på koteletterne.
Skær champignonerne i skiver og steg dem sprøde i smør. Fordel dem øverst i fadet.
Hæld fløden over, krydr med salt og peber og giv det 30 min ved 175 grader.

Follow on Bloglovin

1 kommentar:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...