onsdag den 22. januar 2014

LCHF-kylling i karry-taffel med sprød topping


Taffel er nemt at lave - og super lækkert, fordi alle selv kan sammensætte den mad, de har mest lyst til. Det er hyggeligt med de mange små skåle på bordet. Og så er det også farverigt, og det er ikke helt dumt også at sørge for, at den visuelle del af hjernen bliver mæt på den måde.

Denne taffel er lavet med kylling, men man kan også sagtens lave den med andet kød - vi laver det også tit med svinekød.

Vi brugte:
600 g kyllingebryst skåret i små tern
1 spsk karry
1 hakket løg
1 fed presset hvidløg
Smør
1 dåse kokosmælk eller 1/2 liter fløde

Svits løg og hvidløg med karry i smør.
Tilsæt kødet.
Når det er gennemstegt, tilsættes enten 1 dåse kokosmælk eller 1/2 liter fløde. Kokosmælken kan man smage - fløden gør det bare cremet. Begge dele giver en skøn ret, så her må du selv afgøre, hvad du vil bruge.
Lad det simre, til sovsen bliver tykkere.

Serveret med blomkålsris.

Som topping havde vi skåret agurk og tomater i tern. Der var også kokosmel og peanuts - og til den mere liberale side: Ananas og æble. Men der er jo helt frit slag for selv at vælge, hvad du vil toppe med :)

Follow on Bloglovin

Vores indlæg kan indeholde links til produkter fra LCHFbutikken, hvor vi får kommission, hvis du køber noget. Vi linker kun til produkter, vi selv bruger og er tilfredse med.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...