søndag den 26. januar 2014

Stegt flæsk med LCHF-persillesovs og kogt blomkål


Endnu en af de gode, gamle, danske retter - sprød stegt flæsk. Selvfølgelig serveret med persillesovs - og kogt blomkål i stedet for kartofler, så kulhydratindholdet er i bund.

Du skal bruge:
1 pakke flæsk i skiver
1/2 liter fløde (eller mere hvis I gerne vil have meget sovs)
1 bundt persille
1 blomkål
Salt og peber

Steg flæsket til det er sprødt og lækkert.
Kog blomkålen i buketter med lidt salt.
Når flæsket er stegt, skal du fjerne eventuelle sorte stegerester i panden - men behold fedtet! Hæld fløde i panden og lad det koge, til det tykner - det kan godt tage 10-15 minutter.
Klip persillen fint og bland det i sovsen.
Smag til med salt og peber.

Follow on Bloglovin

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...