onsdag den 26. februar 2014

LCHF: Appelsin-marineret andebryst med frisk rødkålssalat


Det her er måske lidt en vinterret, så vi når den lige på faldrebet. And er noget, vi sjældent får lavet - og på denne ret smager i hvert fald skønt! Den skal marineres om morgenen (eller aftenen før), så husk at gå tidligt i gang.

Til 4 personer:
2 andebryst
4 appelsiner
4 stænger frisk rosmarin
Salt, peber og lidt olie

Om morgenen/aftenen før:
Skær appelsinerne i fileter og pres saften ud af resterne. Gem 1/2 dl saft til salaten!
Skær skindet på andebrysterne i tern.
Hak rosmarinen groft.
Put fileter, saft, rosmarin og andebryst i en frysepose sammen med salt, peber og lidt olie.
Læg på køl.

Om aftenen:
Læg andebrysterne i et ovnfad og fordel appelsin og rosmarin ovenpå.
Bag ca. 25 minutter ved 175 grader.

Rødkålssalat:
1/2 rødkål
1 pose saltede pistacienødder
1/2 dl olivenolie
1/2 dl saft fra appelsinerne
Salt og peber
(Vi havde feta i vores som et forsøg, men det passede ikke så godt ind)

Snit rødkålen i fine stykker.
Bland med pistacienødder.
Bland olie, saft, salt og peber og smag til.
Hæld blandingen over salaten og bland godt.

Follow on Bloglovin

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...