lørdag den 1. februar 2014

LCHF: Fyldte peberfrugter med guacamole


Lidt mexicansk stemning med disse fyldte peberfrugter, som smager skønt og er nemme at smække sammen. Og så er de billige med hakket oksekød - dejligt for et studenterbudget :)

Til 4 peberfrugter:
1 løg
2 fed hvidløg
500 g hakket oksekød
1 dåse tomatpure
1 stor gulerod
4 peberfrugter (vi bruger røde)
Rigeligt ost - fx cheddar eller havarti
Smør, salt og peber

Hak løg og hvidløg fint.
Steg dem i smør i en stor gryde.
Tilsæt oksekød, salt og peber og steg, til kødet er gennemstegt.
Tilsæt tomatpure og gulerod.
Smag til.
Skær toppen af peberfrugterne og stil dem i et ovnfad.
Fyld dem med oksekød.
Riv osten over.
Cirka 20 min. ved 175 grader - til osten er smeltet, og peberfrugterne har taget lidt farve.

Vi spiste dem med gulerodsstænger og hjemmelavet guacamole. Det er også lækkert med en mere grov guacamole, hvor man blander tern af tomater, agurk og løg i.

Follow on Bloglovin

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...