lørdag den 15. februar 2014

LCHF-INSPIRATION: Aftensmad # 2

Vi fortsætter opsamlingen med endnu et inspirationsindlæg. Som vi har skrevet før, laver vi masser af LCHF-mad hver eneste dag, men det er langt fra det hele, der kommer på bloggen - tit fordi det er så simpelt, at vi ikke synes, det er et indlæg værd.

Derfor samler vi de simple, hurtige retter i inspirationsindlæg - denne gang er det med aftensmad.


Kylling viklet i skinke stegt i smør og karry, de sidste par minutter i panden med en bold mozzarella skåret i skiver og lagt på. Serveret med gulerodsstænger og en hjemmelavet grov guacamole - dvs. almindelig guacamole med tern af tomater, agurk og løg blandet i.


Laks stegt med citronpeber. Serveret med ærtemos (kogte ærter blendet med masser af smør) og en tomatsalat lavet af tomater, avokado, lidt løg og en god, fed fetaost. 


En tyk skive kogt hamburgerryg (en rest) bagt i ovnen med ananas og gedeost på. Serveret med fritter lavet af selleri og en broccolimos.


Laksefileter vendt i birkes og stegt i smør. Her serveret med revet squash, revet gulerod og en dressing af mayonnaise, citron og lidt dild.


Det her er faktisk nytårs-hovedretten: Rosabagt kalvesteg, bønner og asparges bagt med bacon om, bagte tomater og en lækker blomkålsmos, som vi blandede med rigeligt ost og bagte i ovnen.

Follow on Bloglovin

Vores indlæg kan indeholde links til produkter fra LCHFbutikken, hvor vi får kommission, hvis du køber noget. Vi linker kun til produkter, vi selv bruger og er tilfredse med.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...