søndag den 9. februar 2014

LCHF: Kylling i cremet karry-cherrytomat-sauce


Denne ret har været en af Jennifers livretter i efterhånden mange år. Heldigvis er den også rigtig velegnet som LCHF-ret - det er de fleste traditionelle retter egentlig. Den er tilmed både nem og hurtig at lave, og den kræver kun få ingredienser, som til gengæld spiller smukt sammen og smager fantastisk.

Vi bruger:
Et bundt forårsløg
3 fed hvidløg
2 spsk karry
600 g kylling i tern
1 dåse cherrytomater - kan fås i de fleste lidt større supermarkeder
1/2 l fløde
Smør, salt og peber

Skær forårsløg i tynde ringe og pres hvidløgsfedene.
Svits dem i smørret med karry.
Tilsæt kyllingekødet og lad det stege, til kødet er gennemstegt.
Tilsæt cherrytomater og fløde til retten. Smag til med salt og peber.
Lad retten simre, til sovsen tykner.

*Bemærk! Cherrytomaterne bliver meget varme i retten, hvis de er hele. Derfor plejer vi at mase dem flade op af kanten af gryden.*

Vi spiste det med revet squash som pasta og en salat med babysalatmix, cherrytomater, nøddemix og godt med olivenolie.



Follow on Bloglovin

Vores indlæg kan indeholde links til produkter fra LCHFbutikken, hvor vi får kommission, hvis du køber noget. Vi linker kun til produkter, vi selv bruger og er tilfredse med.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...