mandag den 3. februar 2014

LCHF: Kylling i cremet peanutsauce


En af de retter, vi oftest er blevet anbefalet at prøve, er helt klart Jane fra Madbandittens opskrift på kylling i cremet peanutsauce. Begejstringen ville ingen ende tage blandt flere af vores følgere på Instagram - så selvfølgelig måtte vi da også kaste os ud i at få den prøvet. Og vi hopper med i heppekoret - det var virkelig en lækker ret! Cremet og knasende og velsmagende - helt klart godkendt.

Vi brugte:
500 g kylling i tern
2 tsk grøn karrypasta
2 dl kokosmælk
2 d fløde
Saft fra 1/2 lime
2 spsk soja
4 spsk smooth peanutbutter
Smør, salt og peber

Steg kyllingen i en sautepande eller stegegryde, til den er gennemstegt.
Tag kyllingen af panden igen.
Put karrypasta i panden og lad det stege lidt.
Tilsæt kokosmælk, fløde, limesaft, soya og peanutbutter.
Rør, til saucen bliver cremet.
Put kyllingen i saucen og smag til.

Drys:
1 bundt frisk koriander
2 forårsløg
1/2 grønt æble
Fintrevet skal fra 1/2 lime
1 dl peanuts

Hak det hele i små tern og bland.

Serveret med blomkålsris.

Follow on Bloglovin

Vores indlæg kan indeholde links til produkter fra LCHFbutikken, hvor vi får kommission, hvis du køber noget. Vi linker kun til produkter, vi selv bruger og er tilfredse med.

2 kommentarer:

  1. Elsker, elsker, elsker peanutsovs! Glæder mig til at prøve opskriften!

    SvarSlet
    Svar
    1. Det er også rigtig lækkert! God fornøjelse! :)

      Slet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...