søndag den 23. februar 2014

LCHF-kyllinge-lasagne med peberfrugt-hytteost


Ulykken var stor i mit planlægnings-elskende hoved, da der var udsolgt af almindelig hytteost på den hjemmeside, vi bestiller madvarer på. Skulle vi nu virkelig gå ned i en fysisk butik for at købe en snoldet bøtte?! Men så faldt jeg over en hytteost med peberfrugt-smag, som så lækker ud - og denne ret kom til verden.

Til et fad lasagne:
1 hakket løg
600 g kylling skåret i strimler
2 gulerødder, revet
1 ds tomatpure
1 stor bøtte hytteost med peberfrugt-smag
2 squash skåret i tynde skiver
Rigeligt revet ost til toppen
Smør, salt og peber

Steg løg i rigeligt smør.
Tilsæt kylling, salt og peber og steg, til kyllingen er gennemstegt.
Tilsæt revet gulerod og tomatpure. Lad det simre et par minutter.
Saml lasagnen ved at lægge et lag squash nederst i fadet, så kylling, squash, kylling, peberfrugt-hytteost, squash, kylling og rigeligt ost øverst.
Bag i ovnen - 20-30 minutter ved 175 grader, til osten er sprød.

Follow on Bloglovin

1 kommentar:

  1. Åhhh detta ska jag testa någon gång =).

    Mvh Lucia

    SvarSlet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...