fredag den 21. februar 2014

LCHF: Laks med tandoori og lime


Nogle ting passer så godt sammen, at det næsten bliver magisk. Laks med tandoori-krydderi og lime er en af de ting. Det er et trick, Jennifer engang lærte af en venindes veninde, der talte så rosende om det, at det naturligvis skulle prøves af derhjemme. Siden da er lige netop dén kombination blevet lavet mange gange. Denne gang med en hel lakseside frisk fra Sverige - det var fantastisk!

Du skal bruge: 
Laksefileter eller en lakseside
Tandoori-krydderi - kan fx fåes som Santa Maria
1 lime pr. 2 laksefileter - eller 5 lime til en lakseside
Salt og peber

Læg laksesiden i et ovnfad med skindsiden nedad. 
Drys med salt, peber og rigeligt tandoori-krydderi. 
Skær lime i tynde skiver og fordel dem på laksen. 
Bag det 20-30 minutter i ovnen, 160 grader, til laksen er færdig. 

Vi serverede det med en frisk salat, en fed dressing og grøntsager lynstegt med ingefær og limesaft.  


Follow on Bloglovin

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...