onsdag den 19. februar 2014

LCHF-mørbradgryde


Mørbradgryde er sådan en rigtig barndomsklassiker for os - det blev det serveret ret tit dengang, og det var altid et hit for os. Bacon, mørbrad og de - i hvert fald dengang - altid fantastiske cocktailpølser. Og mørbradgryde er da stadig et hit i dag! Vi er i hvert fald vilde med det :) Her kommer vores version.

Til en stor grydefuld:
1 svinemørbrad
1 pk bacontern
1 pk cocktailpølser
1 løg
250 g champignoner
2,5 dl fløde - eller mere, hvis du gerne vil have meget sovs ved.
2 spsk paprika
Salt og peber

Hak løget fint, skær champignon i kvarte.
Steg løg og bacon i en stegegryde.
Når løgene har taget lidt farve, tilsættes champignon.
Skær mørbrad i tern og cocktailpølserne i tykke skiver.
Når baconen er ved at være sprød, tilsættes mørbrad og cocktailpølser.
Krydr med salt, peber og paprika og lad det stege, til kødet er gennemstegt.
Tilsæt fløde og lad det simre, til det tykner.
Smag til.

Her serverede vi det med blomkålsris og en frisk salat med feta.

Follow on Bloglovin

Vores indlæg kan indeholde links til produkter fra LCHFbutikken, hvor vi får kommission, hvis du køber noget. Vi linker kun til produkter, vi selv bruger og er tilfredse med.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...