fredag den 7. februar 2014

LCHF-panerede rødspættefileter med persillesovs


Vi har før delt opskriften på rødspættefileter paneret i sesam. Denne variant har vi i stedet paneret i mandelmel - det smager også rigtig skønt, og minder mere om traditionelle rødspættefileter.

Vi brugte:
500 g rødspættefileter
2 æg
Rigeligt mandelmel
Salt og peber

Bland mandelmel med salt og peber i en dyb tallerken.
Pisk æggene sammen med en gaffel i en anden dyb tallerken.
Paner fileterne ved først at vende dem i æg, derefter melblanding.
Steg dem et par minutter på hver side i rigeligt smør.

Persillesovsen er lavet ved at hælde 1/2 liter fløde i den pande, fisken er stegt på. Det har så fået lov til at koge, til det er blevet tykt - cirka 10 minutter. Og krydret med masser af friskhakket persille, salt og peber.

Follow on Bloglovin

Vores indlæg kan indeholde links til produkter fra LCHFbutikken, hvor vi får kommission, hvis du køber noget. Vi linker kun til produkter, vi selv bruger og er tilfredse med.

2 kommentarer:

  1. Er det hjemmelavet mandelmel?

    SvarSlet
    Svar
    1. Det her var fra en pose, vi har købt i Sverige - men der står ikke noget om, at det er affedtet, og det minder om det, man selv laver.

      Slet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...