torsdag den 13. februar 2014

LCHF-smoothie med jordbær og mynte


Det er godt at få rigeligt med vitaminer i denne vintertid - og smoothien her er en bombe af vitaminer. Vi laver ind imellem smoothie om aftenen - særligt hvis den søde tand melder sig på banen. Denne variant er mejerifri.

Til 2 store glas: 
3 håndfulde frosne jordbær
1 dl æblejuice (liberal LCHF)
1 spsk kokosolie
Rigeligt frisk mynte - gerne en håndfuld
Evt. lidt vand for at få blenderen til at arbejde

Blend det hele sammen og server.

Follow on Bloglovin

Vores indlæg kan indeholde links til produkter fra LCHFbutikken, hvor vi får kommission, hvis du køber noget. Vi linker kun til produkter, vi selv bruger og er tilfredse med.

2 kommentarer:

 1. Det skal jeg da helt klart prøve, det ser rigtig lækkert ud :-) men hvad mener du lige med liberal lchf? Er helt ny :-)
  Hilsen joan

  SvarSlet
  Svar
  1. Mange tak Joan - og velkommen til :) Liberal LCHF betyder at man ikke spiser LCHF på den helt strikse måde. Hvis man spiser LCHF for at tabe sig, vælger mange at være mere strikse for at få det bedste resultat. Frugt indeholder både frugtsukker og kulhydrater, og derfor drikker strikse LCHF'ere fx ikke juice. Vi spiser ikke LCHF for at tabe os, og derfor inviterer vi gerne lidt frugt og fx kulhydratholdige rodfrugter ind i vores mad - det har vores kroppe det nemlig fint med. Du kan læse mere under "Om LCHF" oppe i toppen.
   Jeg håber, du falder godt til i LCHF og bliver glad for dit valg :)
   Venligst, Jennifer

   Slet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...