tirsdag den 11. februar 2014

LCHF: Stegt tunfilet med bønnesalat og wasabimayonnaise


Tunsteaks smager skønt, men vi får det sjældent - nok fordi det hører til i den lidt dyrere afdeling, særligt når man er studerende. Men forkælelse skal der selvfølgelig til, så vi har fået tunsteaks stegt i olie, salt og peber med en god olieret salat og en fuldfed mayonnaise-dressing til.

Til bønnesalaten:
1/2 pose kogte bønner
3 tomater
1 lille rødløg
1 spsk friske krydderurter - vi bruger persille
4 spsk olivenolie
2 spsk hvidvinseddike

Skær bønner og tomater i fine stykker og hak løget fint.
Bland en dressing af olie, eddike og krydderurter. Krydr med salt og peber.
Vend salaten i dressingen.

Mayonnaisen er blandet med wasabi-pasta, som man kan finde på tube i de store supermarkeders asiatiske afdeling - ved de øvrige sushi-ting.

Follow on Bloglovin

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...