søndag den 2. marts 2014

LCHF: Cremet rejeret med cherrytomater og honningmelon


Denne ret er inspireret af Jennifers livret - kyllingeretten med cremet karry-cherrytomat-sauce. Her i en liberal udgave, fordi vi har brugt honningmelon i retten - det smager SKØNT, men det er selvfølgelig noget, man selv kan vælge, om man vil spise eller ej. Retten er også god uden :)

Til 2 personer:
Et bundt forårsløg
2 fed hvidløg
2 spsk karry
Ca. 300 g rejer - jo større, desto bedre efter vores mening
1 dåse cherrytomater - kan fås i de fleste lidt større supermarkeder
1/2 honningmelon
Ca. 3 dl fløde
Smør, salt og peber

Skær forårsløg i tynde ringe og pres hvidløgsfedene.
Svits dem i smørret med karry.
Tilsæt cherrytomater og fløde. 
Lad det simre et par minutter, mens du fjerner kerner og kanten på melonen og skærer den i grove tern - 2x2 cm.
Tilsæt melon og rejer til retten, og lad det simre, til sovsen tykner.
Smag til med salt og peber.

*Bemærk! Cherrytomaterne bliver meget varme i retten, hvis de er hele. Derfor plejer vi at mase dem flade op af kanten af gryden.*

Denne gang fik vi sjögräsnudlar til, som vi købte i Stockholm i efteråret. Normalt får vi revet squash - men nu hvor vi havde denne pose, skulle det selvfølgelig prøves. Der kommer et indlæg på bloggen i morgen med en opsamling på de ting, vi købte dengang, og hvad vi synes om dem. 



Follow on Bloglovin

Vores indlæg kan indeholde links til produkter fra LCHFbutikken, hvor vi får kommission, hvis du køber noget. Vi linker kun til produkter, vi selv bruger og er tilfredse med.

2 kommentarer:

  1. Uhm, det ser godt ud! Sjögräsnudler, er det noget lignende shiratakinudler? De ligner meget...

    SvarSlet
    Svar
    1. Uh, det ved jeg simpelthen ikke lige. Der er 2 g kulhydrat pr. 100 g nudler - og de var helt gennemsigtige i det.

      Slet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...