lørdag den 15. marts 2014

LCHF-citronfromage


Citronfromage er optimal til en LCHF-kost - masser af lækker fløde. Denne variant bliver ikke helt så sød som en normal citronfromage, fordi sukrinen nemt kan komme til at smage for koldt, hvis man putter for meget i. Men da de fleste efter lidt tid med LCHF også oplever en ændring i, hvor sødt desserterne skal være, passer denne citronfromage fint til det :)

Til 4 portioner:
4 blade husblas
3 æg
30 g Sukrin (evt. mere, smag selv til)
1 tsk fintrevet citronskal
1/2 dl citronsaft
1/4 l fløde

Læg husblas i blød i vand ca. 10 minutter.
Pisk imens æg og Sukrin luftigt i en skål.
Pisk fløden til skum i en anden.
Riv citron og pres saften ud.
Smelt husblassen i mikroovnen eller i vandbad. Vi tager altid bare husblassen op med det vand, der følger med, og giver det 5-10 sekunder i mikroovnen.
Bland citronskal og saft i husblassen - kun lidt saft af gangen så det ikke trævler.
Rør husblassen i æggesnapsen.
Vend forsigtigt flødeskummet ned i æggeblandingen - gem lidt til pynt.
Hæld i portionsskåle og stil dem på køl, mindst to timer.
Pynt med flødeskum.

Follow on Bloglovin

Vores indlæg kan indeholde links til produkter fra LCHFbutikken, hvor vi får kommission, hvis du køber noget. Vi linker kun til produkter, vi selv bruger og er tilfredse med.

3 kommentarer:

  1. Luftig of lækker, med tilpads citronsmag. Delte portioner i 3 kaffekopper, men du kan sagtens dele i 6 portioner. Vi endte nemlig med at dele en kop to mand. :) Uden diskussion.
    Tak LCHF

    SvarSlet
    Svar
    1. Lækkert at høre, vi er super glade for, I ku li' den :)

      Slet
  2. charlotte damsgaard31. oktober 2014 kl. 10.15

    Hvis man luner citron saften lidt, så trevler husblassen ikke ;)

    SvarSlet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...