mandag den 17. marts 2014

LCHF-fiskefrikadeller


Lækre, luftige fiskefrikadeller - mums! Det smager skønt - og er også perfekt til madpakken dagen efter.

Fiskefrikadeller til 4 personer:
500 g hakket fisk - fx torsk, laks eller en blanding
1 æg
3/4 spsk Husk (kan udelades)
Lidt fløde
Salt, peber og smør til at stege i

Rør farsen sammen af fisk, æg, Husk, fløde, salt og peber.
Stil det i køleskabet 15-30 minutter, så det lige kan samle sig.
Form til frikadeller og steg i rigeligt smør.

Her blev det helt simpelt - serveret med kogt broccoli og remoulade.

Follow on Bloglovin

Vores indlæg kan indeholde links til produkter fra LCHFbutikken, hvor vi får kommission, hvis du køber noget. Vi linker kun til produkter, vi selv bruger og er tilfredse med.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...