torsdag den 27. marts 2014

LCHF-fiskepakker med dild-dressing


Disse fiskepakker smager skønt - og de er super lette at lave og passer sig selv i ovnen. Alt i et fad er altså så dejlig nemt. Grøntsagerne - og fisken - kan varieres, alt efter hvad man lige har lyst til. 

Til 2 personer: 
300 g rødspættefileter
2 porrer
1/2 bakke champignon
4 gulerødder
100 g smør
Salt og peber
Creme fraiche
Rigeligt frisk dild
En smule citronsaft

Skær grøntsagerne i fine skiver. 
Læg rødspættefileterne på hvert sit stykke staniol. 
Krydr med sag og peber. 
Fordel grøntsagerne på fileterne - og drys med lidt salt og peber igen. 
Skær smørret ud, så der er en skive til hver fiskepakke. 
Læg smørret på grøntsagerne, og luk staniolen om indholdet. 
Bag 20-30 minutter ved 175 grader - tjek om fisken er færdig.

Bland creme fraichen med masser af frisk dild, citronsaft, salt og peber. 


Follow on Bloglovin

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...