onsdag den 19. marts 2014

LCHF: Hakkebøffer med lækkert aubergine-tilbehør


Denne aubergine-ret er inspireret af mellemøstligt/indisk mad. Det smager virkelig skønt - og får en skøn både smag og konsistens af at simre så længe. Det passer også fint som tilbehør til andet end lige hakkebøffer :)

Som tilbehør til 4 personer:
1 aubergine
1 løg
1 fed hvidløg
1/2 spsk paprika
1 dåse hakkede tomater
Frisk persille
Salt, peber og olie.

Skær auberginen i små tern.
Hak løg og pres hvidløg. Steg dem i olie i en gryde.
Tilsæt aubergine og paprika.
Lad det simre i 30 minutter.
Tilsæt hakkede tomater, og lad det simre i yderligere 10 minutter.
Smag til med salt og peber.
Server med frisk persille drysset over.

Vi serverede det med hakkebøffer, asparges bagt med bacon om og en fed creme fraiche-dressing.

Follow on Bloglovin

Vores indlæg kan indeholde links til produkter fra LCHFbutikken, hvor vi får kommission, hvis du køber noget. Vi linker kun til produkter, vi selv bruger og er tilfredse med.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...