torsdag den 6. marts 2014

LCHF: Kokos- og cashewkylling med spinat


Denne ret smager virkelig fantastisk - ingredienserne spiller bare skønt sammen. Opskriften stammer fra Ulrika Davidssons kogebog 'Lättlagad LCHF', som bestemt kan anbefales. Den er på svensk, men med et letlæseligt sprog.

Til 4 portioner:
600 g kylling
50 g cashewnødder
2 fed hvidløg
100 g kokosmel (den grove variant)
1 tsk spidskommen
2 tsk gurkemeje
2 dl fløde
200 g frisk spinat
Salt, peber og smør

Skær kyllingen i grove tern og krydr det med salt og peber.
Steg dem i rigeligt smør i en stegepande, til de er gennemstegt.
Giv hvidløg og cashewnødder en tur i minihakker eller lignende, så det bliver små stykker.
Tilsæt blandingen til kødet sammen med kokosmel og krydderier.
Rør godt rundt. Tilsæt fløde, og lad det koge i 5 minutter.
Smag til med salt og peber.
Tilsæt spinat til retten, lad det falde sammen og server.

Follow on Bloglovin

Vores indlæg kan indeholde links til produkter fra LCHFbutikken, hvor vi får kommission, hvis du køber noget. Vi linker kun til produkter, vi selv bruger og er tilfredse med.

2 kommentarer:

  1. Uh ... jeg glæder mig til at skulle ha' det her til aftensmad :)
    Vh.
    Edith

    SvarSlet
  2. Det kan du også sagtens - det er super lækkert :)

    SvarSlet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...