mandag den 10. marts 2014

LCHF-steak med låg af gedeost


Vi er vilde med ost - det er en god fedtkilde, og vi synes, det smager skønt. I denne ret tilføjer gedeosten et cremet, smagfuldt element til retten. 

Til fire personer: 
600 g steak - vi brugte minutsteaks
1 dåse hakkede tomater
En stor rulle gedeost
2 fed hvidløg
Smør, salt og peber

Krydr steaksene med salt og peber og steg dem hurtigt, 1 minut på hver side. 
Fordel dem i et ovnfad, og hæld de hakkede tomater over. 
Pres hvidløg og mos det godt sammen med gedeosten med salt og peber.  
Fordel gedeosten over steaksene.
Bag det ca. 20 minutter ved 175 grader - til osten bliver gylden. 

Vi serverede det med grøntsagsstave til - nogle gange må det godt være nemt :) 


Follow on Bloglovin

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...