tirsdag den 1. april 2014

LCHF: Farmors mørbrad i fad


Jennifers farmor laver rigtig lækker mad - og det her er hendes absolutte specialitet: Mørbrad i fad. Hun plejer at servere dem med ris - det gør vi selvfølgelig ikke. Denne gang var det med en frisk hvidkålssalat - men blomkålsris er også super lækre til. 

Til 4 personer: 
1 svinemørbrad
2 løg
2 glas champignon (man kan selvfølgelig også bruge friske)
1/2 liter fløde
Salt, peber og karry

Skær svinemørbraden i 1 cm tykke skiver. 
Krydr kødet med en smule karry, salt og peber. 
Steg dem i rigeligt smør, ca. 1 min. på hver side. 
Læg dem i et ovnfad.
Hak løgene og steg dem i smør med champignonerne, til de er sprøde.
Fordel løg og champignon over mørbradstykkerne. 
Hæld fløden over. 
Bag i ovnen - 30 min. ved 175 grader. 

Hvidkålssalaten med persille og feta har vi delt opskriften på før, klik her


Follow on Bloglovin

Vores indlæg kan indeholde links til produkter fra LCHFbutikken, hvor vi får kommission, hvis du køber noget. Vi linker kun til produkter, vi selv bruger og er tilfredse med.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...